Najnovšie recenzie zo sekcie Terče
- kvalitne spracovanie na turnajovej urovni
- velmi tenke droty, to je extremne dolezite pri takychto tercoch ak si nechcete znicit hroty a urcite to priaznivo vplyva aj na zivotnost tercu
- sikovny system rotacie
- jednoduche uchytenie na stenu (dokupil som si este 1 drziak na stenu aby som mohol terc prenasat)
- cenovo velmi dobre pomerovo ku kvalite
- zatial nevidno ziadne opotrebenie
- ciselnik vo forme drotu nie je moc dotiahnuty k dokonalosti, rozostupy medzi jednotlivymi cislami nie su rovnomerne, takze je problematicke ciselnik natocit tak aby to pekne sumerne sedelo s kazdym polom terca - toto je ale asi jediny nedostatok
- kvalita
- Kvalita prevedenia
- super terč,odporúčam
- Cena zodpovedá kvalite
- Po hre ostávajú nie len stopy, ale ozaj veľké diery na terči - nechápem teda “vysokú regeneracnu schopnosť terču”
- Zo šípiek stále odpadávajú “vlajočky”
Jedinou výhodou je cena terču. Počas hry neustále odpadávajú vlajočky z konca šípiek, asi ich budem musieť skúsiť prilepiť sekundovým lepidlom. Už po pár hrách vyzerá terč hrozne kvôli stopam, ktoré ostávajú na terči (je to najmä vidno na bielej časti) Som spokojna s predajnou, aj to že som si produkt mohla sama vyzdvihnúť a na predajni zaplatiť, druhý krát by som však produkt nekúpila a neodporúčam. Nabudúce radšej investujem viac peňazí a kúpim si niečo kvalitnejšie.
- Pekne prevedenie
- Zabavne hry
- Menší display
- Rychlo sa kaziace šipky (hroty
- Trvacnost, kvalita vyhotovenia
- Drot, vela odrazov
Vyhotovenie a trvacnost su pomerne dobre, ale nie je to top kvalita. Regeneracia dier po hodoch je dobra. Je to ale asi dost stary model, droty su hrube okruhle, uchytenie drotov je tiez hrube co ma za nasledok velmi vela odrazov. Po aktualnych skusenostiach by som urcite isiel do drahsej, sutaznej verzie.
- Bez adaptéra aj keď bol zaplatený
Objednala som terč s adaptérom aj som to zaplatila ale terč prišiel bez adaptéra
Terč je kvalitný a za tú cenu sa oplatí.
Echowell Amo 1016
Pridané: 29. novembra 2018
(naposledy upravené 29. novembra 2018)
Zakúpený v ARIANE SK
- Super !
- zabavna hra pre dospelych ale aj deti
- Vyporny terc
Tak som spokojny stercom aj skrinka je prakticka..proste ten set za tu sumu je super cena
- Šipky vypadavaju
Rýchle doručenie.
pomerne kvalitný terč, adekvátne k cene
zatiaľ spokojnosť
Nie je pribalený návod v slovenskom jazyku k obsluhe
displeja, je iba v nemeckom jazyku.
- Výrobok je primeraný predajnej cene
- ,
Zobrazujem 321 - 340 zo 388 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...20 Ďalšie »